Σχετικά με τη VICKO

Εδώ και 40 χρόνια, η Vicko είναι δίπλα σας μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο και άρτια οργανωμένο δίκτυο 180 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ από τον Απρίλιο του 2020 τέθηκε σε λειτουργία και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας.
Η Vicko σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στον τομέα των ειδών οικιακής χρήσης και διακόσμησης και ένα εδραιωμένο brand που έχει κάνει πράξη το μότο «αξίζει, δεν κοστίζει», το οποίο εκφράζεται με συνέπεια από το 2011. Με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και αφοσίωση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, η Vicko εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, αναβαθμίζοντας την ποιότητά τους και καθιστώντας τα προσβάσιμα και προσιτά σε όλους.
Εκτός από ένα αναγνωρισμένο brand, άρρηκτα συνδεδεμένο πλέον με το σπίτι, η Vicko είναι το «δεύτερο σπίτι» για περισσότερους από 300 εργαζόμενους, που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν επαγγελματικά σε ένα περιβάλλον σταθερότητας και αξιοπιστίας, θεμελιώνοντας σχέσεις αμοιβαιότητας και εμπιστοσύνης. Με αυτή την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, η Vicko οραματίζεται την ανάπτυξη και εκτός ελληνικών συνόρων, δημιουργώντας στιγμές που αξίζουν στη ζωή ακόμα περισσότερων καταναλωτών και επαγγελματιών.

powered by softweb © Vicko 2023 All rights reserved.